Toimistovalaistus

Toimistovalaistus voi jäljitellä päivänvaloa – valo vaikuttaa suuresti työtehoon ja työntekijän jaksamiseen.

Toimistotyöntekijät viettävät keskimäärin noin puolet valveillaoloajastaan työpaikallaan toimistossa. Työympäristö ja valaistus korostuvat työhyvinvoinnissa sekä työn tuottavuudessa. Toimistovalaistuksen tulee vastata työtehtäviä ja työn vaatimuksia. Hyvin valaistussa tilassa työ on tehokasta ja viihtyisää.

Toimiston valaistussuunnitelma toteutetaan kuhunkin tilaan yksilöllisesti – kaikki toimistotilat ovat erilaisia omine haasteineen. Avokonttorit, pienet toimistohuoneet ja ikkunattomat neuvotteluhuoneet asettavat hyvin erilaisia vaatimuksia toimiston valaistussuunnittelulle. Varsinkin ikkunattomissa toimistotiloissa päivänvaloa mukaileva toimistovalaistus on ehdoton vaatimus jaksamiselle ja tuottavalle työskentelylle.

Erilaiset valaistuksen ohjausratkaisut ovat tehokkaita apuvälineitä energiatehokkaaseen toimistoon. Kun tila on tyhjillään, voi ohjaus kytkeä valaistuksen esimerkiksi pois päältä. LED-teknologia tuo pitkäikäiset ja energiaa säästävät valaistusratkaisut jokaisen ulottuville.

Suunnitelmissa uusi toimistovalaistus? Ota yhteyttä!

Toimistovalaistus LED-valaisimilla jokaiseen toimistoon

Keraneon on monipuolinen projektitoimittaja, jonka tuotevalikoima on hyvin laaja, lähes rajaton. Meiltä löytyy LED-valaisimia jokaiseen tarpeeseen – suosittelemme ja valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa parhaat valaisinratkaisut kohteen tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Toimiston valaistus pitää sisällään myös erilaiset ohjausratkaisut, toimitamme myös näihin liittyvät ratkaisut ja tuotteet.

Päämiehemme amerikkalainen Trilux on vahva toimistovalaistusvalmistaja, globaali markkinajohtaja, jonka LED-valaisimia on myyty maailmanlaajuisesti useita miljoonia. Valaisimien korkea laatu ja erinomaiset valo-ominaisuudet takaavat onnistuneen valaistuskokonaisuuden. Tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu.
 

Valaistusratkaisut ulkotiloihin

Valaistus ei rajoitu pelkästään sisätiloihin, valaisemme lisäksi myös kaikki kiinteistön ulkotilat. Aluevalaistus pitää sisällään muun muassa rakennuksen rappukäytävän, julkisivun, sisäänkäynnin ja parkkialueen valaistuksen. Ulkotiloissa tekijän osaaminen ja tuotteiden laadukkuus korostuvat yhä entisestään, sillä olosuhteet ovat haastavat ja polttotunnit maksimaaliset.

Keraneon – luotettavaa ja asiantuntevaa valaistuspalvelua kaikkiin sisä- ja ulkotiloihin.
 

Valon värillä on väliä

Ohjausratkaisuihin läsnäolokytkimen lisäksi kuuluvat myös esimerkiksi päivänvaloanturit, jotka säätävät valaisimien tahoa ja valon laatua päivänvalon mukaan. Valon väri muuttuu auringonvalon laadun mukaisesti: aamulla ja illalla LED-valo on lämmintä, päivällä kylmempää. Valon oikea väri ja määrä vaikuttavat olennaisesti työntekijöiden jaksamiseen sekä työtehoon.
 

Toimiston valaistus on täydellinen valaistuskokonaisuus

Toimistovalaistuksemme sisältää kokonaisvaltaiset valaistusratkaisut sekä ulko- että sisätiloihin. Teemme kaiken kartoituskäynnistä valaistussuunnitelmaan ja tuotteiden hankinnasta asennukseen. Rahoituspalvelumme mahdollistaa joustavan maksuajan – voit maksaa valaistuksen säästämilläsi energiakustannuksilla.
 
  • Kartoituskäynti
  • Valaistussuunnittelu
  • Tuotteet ja tarvikkeet
  • Asennustyöt
  • Rahoitus
  • Jopa 10 vuoden tuotetakuu
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä tästä »

Tutustu myös: Teollisuusvalaistus, Myymälävalaistus