Teollisuusvalaistus

Teollisuusvalaistus, tuottavuus ja työturvallisuus kulkevat käsi kädessä.

Teollisuus- ja tuotantotiloissa on tärkeää huolehtia riittävästä ja oikeanlaisesta valaistuksesta. Valaistuksella on suuri vaikutus muun muassa työoloihin ja sitä kautta myös työturvallisuuteen. Teollisuusvalaistus ja tuotantotilainvestoinnit ovat yleensä varsin suuria projekteja, joten ratkaisujen luotettavuus ja pitkäikäisyys nousevat erittäin suureen rooliin. Keraneon tarjoaa markkinoiden parhaat ja laadukkaimmat tuotteet teollisuuteen – valaistusratkaisujemme elinkaari on pitkä ja investointi tuottava.

Standardien mukaisesti suunniteltu ja oikeanlainen teollisuusvalaistus antaa riittävää valoa suuriin tuotantotiloihin, halleihin ja varastoihin. Valaistuksessa ei kannata pihistellä, sillä valolla on suora vaikutus työn tuottavuuteen ja tapaturmien ehkäisyyn. Energiatehokkaat LED-valaisimet säästävät valaistuskustannuksia – valaisimien uusiminen on kannattava investointi.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous »

Teollisuusvalaistus - Laatu ratkaisee

Teollisuuden valaistukset on pitkäikäisiä investointeja, joten valaisimien laatu on erityisen tärkeää. Päämiehemme Cree ja Trilux ovat LED-valaisimien johtavia, globaaleja merkkejä, joiden tuotteilla on jopa 10 vuoden takuu!
 

Valaisemme sisä- ja ulkotilat

Teollisuuden valaistus ei ole pelkästään tuotantotilojen, hallien ja varastojen valaisemista – suunnittelemme ja asennamme myös aluevalaistuksen. Aluevalaistus pitää sisällään kohteen ulkotilat, kuten julkisivun, lastausalueet ja parkkipaikan.

Palvelumme on kokonaisvaltaista sisätiloista ulkoalueisiin. Meiltä saat kaikki teollisuusvalaistusratkaisut, jotka tarvitset. Voimme tehdä myös osan kokonaisuudesta, esimerkiksi ulkovalaistuksen. Ulkovalaisimet ovat hankalia asennettavia, joita kaikki alan toimijat eivät asenna; olosuhteet ovat haasteelliset ja polttotunnit pitkät. Meillä on vankka kahden vuosikymmenen kokemus myös aluevalaistuksesta ja olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia ulkokohteita. Laatu, asiantuntijuus ja monipuolisuus ovat meidän valttimme.

Tuotevalikoimamme ja ratkaisuvalikoimamme ovat rajattomat. Valitsemme parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti, jokainen kohde on yksilöllinen ja niin on myös valaistus.

Teollisuusvalaistus alan ammattilaiselta

Valaistusratkaisumme sisältää:
  • Kartoituskäynnin
  • Valaistussuunnitelman ja takaisinmaksulaskelman
  • Tuotteiden toimituksen ja asennuksen
  • Rahoituksen
  • Takuun

Tarvekartoitus luo pohjan hyvälle valaistussuunnitelmalle. Selvitämme asiakkaan tarpeet ja toiveet. Jos kyseessä on saneerauskohde, käymme läpi myös valaistuksen nykytilan. Kartoituksen pohjalta teemme valaistussuunnitelman, jossa huomioidaan muun muassa käyttötarpeet, työturvallisuus ja muut yleiset suositukset sekä standardit. Takaisinmaksusuunnitelmassa laskemme tulevan energiasäästön ja investoinnin kannattavuuden. Lue lisää palvelukonseptistamme »

Asiakasreferenssit

Teollisuusasiakkaitamme ovat muun muassa Multimek, Ramirent ja Neste. Tutustu myös muihin referensseihimme.
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä »

Tutustu myös: Toimistovalaistus, Myymälävalaistus