Myymälävalaistus

Oikeanlainen ja hyvin suunniteltu myymälävalaistus edistää myyntiä ja vähentää valaistuskustannuksia. Optimaalinen ja nykyaikainen myymälän valaistus tuo tuotteet houkuttelevasti esiin ja on energiatehokas – valaistuksen uusiminen on kannattavaa sekä myynnin että kustannusten valossa.

Tarjoamme laadukkaat, energiatehokkaat ja myyntiä edistävät myymälävalaistukset kaikkiin kaupan alan kohteisiin. Erikoisosaamistamme ovat eritysesti päivittäistavarakaupat ja ruokamarketit, joiden valaistuksen uusimisesta meiltä löytyy huomattavaa kokemusta ja osaamista. Toteutamme myös toimistovalaistukset ja teollisuusvalaistukset ammattitaidolla kaikenlaisiin tarpeisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Myymälävalaistus edistää asiakkaiden viihtyvyyttä

Myymälän valaistus korostaa tuotteita oikealla tavalla ja kiinnittää asiakkaan huomion haluttuihin tuotteisiin. Kaupan valaistuksen tulee olla tasapainossa myös ulkotiloihin – jos valo muuttuu liikaa auringon valoon verrattuna, voi asiakas hetkellisesti jopa sokaistua. Hyvin suunniteltu myymälävalaistus ottaa huomioon kauppatilan tarpeet, tilaajan toiveet sekä vaikuttaa suotuisasti asiakkaiden viihtyvyyteen ja ostopäätöksiin. Miellyttävä ja riittävä valaistus edesauttaa myyntiä ja työntekijöiden hyvinvointia.
 

Aluevalaistus on osa myymälävalaistusta

Olennainen osa myymälävalaistusta on myös aluevalaistus eli ulkoalueiden, kuten myymälän julkisivun ja sisäänkäynnin valaistus sekä parkkialueiden valaistus.

Ulkotilojen muuttuvissa sääolosuhteissa korostuu erityisesti valaisimien laatu, sillä olosuhteet ovat haastavat ja polttotunnit pitkät – valaisimien laatu ja elinkaari on erityisen tärkeää. Edustamme muun muassa amerikkalaista Cree valaisintoimittajaa, joka on maailmanlaajuisesti yksi ulkovalaisimien johtavista merkeistä. Cree tarjoaa valaisimilleen markkinoiden pisimmän eli 10 vuoden takuun.

Tarjoamme okonaisvaltaista valaistuspalvelua:
  • Tarvekartoitus
  • Valaistussuunnitelma
  • Takaisinmaksulaskelma
  • Tuotteiden ja tarvikkeiden toimitus
  • Asennus
  • Rahoitus
  • Takuu

Meiltä saat täydellisen valaistuskokonaisuuden sisä- ja ulkotiloihin aina kartoituksesta valaistussuunnitelmaan, tarvikkeisiin ja asennukseen. Teemme lisäksi myös takaisinmaksulaskelman eli arvioimme valaistusinvestoinnin kannattavuuden. Meidän kautta hoituu myös Rahoitus. Kokonaistakuumme on tyypillisesti 5 vuotta ja tuotetakuu jopa 10 vuotta.
 

Keraneon myymälävalaistus – laatua ja vahvaa ammattiosaamista

Keraneon on projektitoimittaja ja LED-valaisimien maahantuoja, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1995. Tuotevalikoimamme on erittäin laaja ja osaamme suositella asiakkaalle parhaita ratkaisuja kuhunkin kohteeseen – valikoimamme ja ratkaisumme ovat käytännössä rajattomat.

Myymälävalaistus vaatii onnistuakseen hyvän suunnitelman ja osaavat asentajat. Nämä saat takuuvarmasti Keraneonilta. Meiltä löytyy ammattitaitoa ja kokemusta hyvin erilaisista ja haastavista kohteista.

Olemme uusineet Suomessa yli 100 myymälän valaistuksen. Suunnittelemme ja toteutamme myymälävalaistuksia kaikille toimialoille ja kaikenkokoisille yrityksille Etelä-Suomen alueella, erityisosaamistamme ovat erityisesti ruokamarketit ja muut ruoka-alan toimijat.
 

Asiakasreferenssit

Olemme toteuttaneet muun muassa myymälävalaistuksen Prismaan, tutustu toimeksiantoon ja lue myös muista referensseistämme.
 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä »